Dobrodošli na internet stranice www.fokus-office.rs

Ukupno artikala: 0

Ukupna cena:
0,00 din
O nama

Fokus Office d.o.o. je veleprodaja kancelarijskog materijala,školskog pribora i promotivnih artikala.Poslujemo iz sopstvenog veleprodajnog centra u Beogradu.
U našem asortimanu se nalaze artikli sopstvenih robnih marki, ali i renomiranih svetskih proizvođača. Dostavu vršimo isporukom na teritoriji cele Srbije, prema planu.

Cilj našeg poslovanja je da kvalitetnim pristupom i vrhunskim robnim markama postanemo Vaš nezamenjivi dobavljač. Svoju poziciju na tržištu želimo da gradimo i unapređujemo sledeći posebnosti kvalitetnog, raznolikog i bogatog asortimana. Poštenim odnosom prema tržištu, uz savremena tehnološka i logistička rešenja garantujemo kvalitetnu uslugu našim kupcima.

Naša misija je i dalje jačanje aktivnosti u veleprodaji sarađujući sa značajnim domaćim i inostranim proizvođačima kao i rad na daljem razvoju sopstvenih robnih marki. Sistematskom obradom tržišta i razvojem distribucijske mreže želimo da našim kupcima omogućimo što bolju tržišnu poziciju i da ih ujedno promovišemo u prodavce kvalitetnih robnih marki.